تمام آن چیزی که باید راجب آی گپ(iGap) بدانید
اگر به دنبال یه پیام رسان با امنیت بالا میگردید میتونید آی گپ را امتحان کنید .آی گپ مانند پیام رسان های سروش ، تلگرام است است که حال میخواهیم آن را برسی کنیم با ما همراه باشید.
مدیر پیام رسان آی گپ در یک مصاحبه مدعی شد که هر کسی بتواند رمزنگاریهای اختصاصی این پیام رسان را بشکند و چند پیام از کاربران را منتشر نماید، صاحب یک میلیارد تومان پول نقد خواهد شد!

اپلیکیشن آی گپ (iGap) جزو پیام رسانهایی است که با یک سیاست کاربرپسند وارد بازار شده و با طراحی محیطی شبیه به تلگرام ولی کاملا اختصاصی شده به بازار رقابت پیام رسانهای داخلی افزوده شد و توانست با حواشی مربوط به شباهتش به تلگرام و خبر جایزه یک میلیاردی کاربران زیادی را جلب نماید.
طبق آمارهایی که از این پیام رسان در مارکتهای مختلف اندروید و آیاواس در دسترس است، اپلیکیشن آی گپ (iGap) توانسته چیزی در حدود ۸۰۰ هزار کاربر را برای استفاده قانع کند که بدیهی است بخش اعظمی از این کاربران در دی ماه سال گذشته وارد این پیام رسان ایرانی شدند.

از دیگر نکات کلی قابل ذکر در مورد اپلیکیشن آی گپ (iGap) رمزنگاری بسیار قوی این اپ است که با توجه به بررسیهای انجام شده توسط ما در آیتیرسان پیرامون سروش، ایتا، بله، گپ و… این پیام رسان پرحاشیه جزو امنترین پیامرسانهایی است که حداقل از نظر فنی به خوبی توانسته روی امنیت کار کرده و ایرادات بسیار بزرگ مانند لو رفتن اطلاعات کاربران سروش و یا مشکلات امنیتی دیگر پیام رسانها در آی گپ وجود نخواهد داشت.
در حال حاضر با فیلترشدن تلگرام و با توجه به مشکلات و ابهامات بزرگ در اپ ایتا و همچنین مشکلات سرور پیام رسان سروش و عدم وجود امکانات ضروری در پیام رسان بانکی بله، یکی از پیام رسانهای پرامکانات که با رشد خوبی در حال پیشرفت بوده و توسط یک کنسرسیوم بزرگ بانکی خریداری شده است، پیام رسان آی گپ است که از نظر سرور و همچنین امکانات پایهای در زمینه ارایه کاربریهای مربوط به نیازهای اولیه کاربران به خوبی عمل کرده است.
رابط کاربری آی گپ چیزی شبیه به تلگرام ولی اختصاصی!
اولین ویژگی برای اپلیکیشن آی گپ (iGap) ظاهر کاربری آن است که قبل از ورود پیام رسان ایتا، یکی از شبیهترین اپلیکیشنها به تلگرام نام گرفته بود و بسیاری از کاربران برای جایگزینی تلگرام به سراغ آن میرفتند. البته در مورد پیام رسان مورد بررسی باید بگوییم که برخلاف ایتا که به نظر میرسد از کپی شدن کدهای تلگرام و استفاده از سرورهای این پیام رسان خارجی بنا شده است، آی گپ از صفر توسط برنامه نویسان ایرانی طراحی شده و با توجه به نیازهای کاربران ایرانی، امکاناتی به آن افزوده شده است.
رابط کاربری اپلیکیشن آی گپ (iGap) بسیار شبیه به تلگرام بوده و در بررسیهای عملی ما روان بودن آن نسبت به دیگر رقبای داخلی امری مشهود به نظر میرسد. این اپ ایرانی به خوبی به یک موضوع بسیار با اهمیت توجه داشته و آن سرعت عملی است که در جابجایی بین تبهای مختلف توسط کاربران صورت میگیرد.
شاید اگر چیزی به نام پیام رسان ایتا در میان نبود، قطعا میتوانستیم در مورد آی گپ با این گزاره یک تعریف بسیار مختصر و مفید بنویسم: “آی گپ یک «های کپی» ایرانیزه شده تلگرام است!” ولی در حال حاضر و با وجود ایتا دیگر این تعریف درست نیست و شاید حضور ایتا که پر از اشکالات فنی و غیر فنی است، باعث میشود که آی گپ به یک اپلیکیشن حرفهای با ظاهری شبیه به تلگرام تبدیل شود.
امنیت در اپلیکیشن آی گپ (iGap)
امنیت در آی گپ همانطور که در ابتدای این مطلب به آن اشاره کردیم یک اصل بسیار بزرگ است که به نظر ما در بین اپهای ایرانی توانسته نمره خوبی بگیرد. پس از آنکه جایزه یک میلیارد تومانی برای دسترسی به پیام کاربران این پیام رسان منتشر شد و ماههای متمادی گذشت و خبری نیامد، نشان از امنیت بالای این پیام رسان دارد.
جالب است بدانید با توجه به الگوریتمهای رمزنگاریی مانند AES 256-Bit و RSA 2048-Bit عملا حتی اگر نفوذ به سرورهای این اپلیکیشن رخ دهد، امکان دسترسی به دیتای رد و بدل شده کاربران نیز وجود نداشته و نگرانی بسیاری از کاربران برای عملیات مخرب رفع گردد.
مدیران این پیام رسان مدعی هستند در صورتیکه حکم قضایی برای تفتیش پیامهای کاربران منتشر گردد، میتوانند اطلاعات را در دسترس مجریان قانون قرار بدهند. همانطور که برای شما سوال پیش آمد برای ما نیز این ابهام ایجاد شد که عدم دسترسی مدیران در حالت عادی، چگونه با ارایه اطلاعات با حکم قضایی انجام میشود؟
طبق بررسیهایی که انجام دادیم گویا نحوه ارایه اطلاعات کاربران به سیستم قضایی به دو شکل خواهد بود که به طور کلی پیامهای یک محدوده زمانی در اختیار قانون قرار میگیرد و یا به نحوی دسترسی آنها به پیامهای کاربر از یک زمان مشخص، باز میگردد! به هر حال عدم شفافیت در این بخش از آی گپ نگرانیها را بابت ادعای مدیران این پیام رسان بیشتر مینماید ولی قطعا با توجه به دیگر توضیحات و یک دلیل دیگری که در ادامه به آن اشاره میکنیم کمی نگرانیها نسبت به این موضوع کمتر خواهد شد.
به تازگی خبری در رسانهها منتشر شده که پیام رسان آی گپ توسط یک کنسرسیوم بانکی خریداری شده و اصولا وقتی نام بانک به میان میآید، قطعا پای بانک مرکزی و مسایل امنیتی بسیار زیادی که در زمینه خدمات بانکی وجود دارد، به پیام رسان فوقالذکر باز میگردد. همانطور که در بررسی پیام رسان بله به آن اشاره کردیم، قطعا اعتماد به پیام رسانهای بانکی توجیه پذیر است وقتی که شما بدانید همان امنیت و نظارت در مورد اپ اینترنت بانک و موبایل بانک روی این اپلیکیشنها نیز وجود دارد.

از دیگر امکانات امنیتی موجود در پیام رسان آی گپ رمزی است که در صورت فعال سازی، دسترسی به محیط اپلیکیشن آی گپ (iGap) را برای هر فرد دیگری غیر ممکن میکند. عملکرد این بخش به اینگونه است که شما علاوه بر رمزی که برای دستگاه تلفن همراه خود قرار میدهید، یک رمز اختصاصی نیز برای محیط آی گپ انتخاب میکنید و برای هر بار ورود به محیط شخصی، میبایست رمز تعیین شده را وارد نمایید.
از دیگر امکانات امنیتی موجود در پیام رسان آی گپ، امکان مشاهده نشستهای فعال است که همانند پیام رسان محبوب مسدود شده ایرانیها یعنی تلگرام، کاربر میتواند به آیپیهایی که در محیط شخصی وی حضور دارند، دسترسی داشته و در صورت عدم هماهنگی آنها با دستگاههای کاربر، دسترسیشان را قطع نماید.
اپلیکیشن آی گپ (iGap) در همه پلتفرمها
از دیگر امکانات و ویژگیهای قابل ذکر در مورد پیام رسان آی گپ دسترسی کاربر در همه پلتفرمهای معمول در بین کاربران ایرانی است. یکی از مواردی که باعث شده بود تلگرام در بین کاربران ایرانی مشهور شده و استفاده زیادی از آن شود، حضور در همه پلتفرمهای پر استفاده کاربران بود که کار را برای آنها ساده مینمود.
با توجه به بررسیهایی ما در آیتیرسان انجام دادیم، وجود پلتفرمهای مختلف در آی گپ یک ویژگی متمایزکننده برای آن محسوب میشود چرا که به طور مثال در پیام رسان بله شما به نسخه ویندوز دسترسی ندارید یا در پیام رسان سروش امکان دسترسی به نسخه وب وجود ندارد.
در پیام رسان iGap شما به نسخه ویندوز، لینوکس، وب، اندروید و آیاواس دسترسی دارید که بیش از ۹۹ درصد کاربران را پوشش داده و عملا میتواند جایگزین خوب برای نمونه فیلتر شده باشد!
طبق بررسیهایی که انجام دادیم نسخه وب این پیام رسان بسیار خوب بوده و نسخه ویندوز نیز عملکرد مناسبی دارد و برخلاف سروش که کندی و قطع و وصلیهای بسیاری دارد، از عملکرد مناسبی برخوردار است.
آی گپیهای منطقهتان را روی نقشه ببینید!
یکی از امکانات جالب اپلیکیشن آی گپ (iGap) نقشهای است که روی آن میتوانید به کاربران حاضر در منطقه خود دسترسی داشته باشید. نحوه کار این بخش به اینگونه است که کاربر پس از لمس آیکون مربوطه، نقشهای با پایه گوگل برای وی باز میشود و روی آن مکان و مشخصات کاربران آی گپ نمایش داده میشود.
البته به نظر میرسد که نمایش دقیق محل حضور کاربران و جزییات آنها و همچنین امکان ارسال پیام و تماس با آنها یک شبهه بزرگ در ذهن ایجاد میکند و آن مساله حریم شخصی است که شاید میتوان گفت تا حدودی توسط آی گپ نقض میشود ولی با توجه به امکانی که برای غیرفعالسازی نمایش حضور کاربر در این نقشه تعبیه شده، این شبهه تا حدودی مرتفع میشود.
شما به عنوان کاربر میتوانید تا محدوده مشخصی از شهر محل سکونت خود را ببینید و امکان مشاهده و دسترسی به سایر مناطق و شهرها را ندارید که با توجه به نکته بالا، یک مزیت و قابلیت خوب برای این اپ ارزیابی میشود.
ناگفته نماند که نگارنده این مقاله در زمانی که برای تست و بررسی آی گپ از این برنامه استفاده میکرد، مورد لطف یک کاربر که از روی نقشه بنده را پیدا کرده بود قرار گرفته و این امکان به صورت عملی روی نگارنده اجرا شده است!
فضای ابری، گفتگوهای شخصی، کانال و هر آنچیزی که نیاز دارید
بدیهی است که امکانات فنی مانند ایجاد گفتگوهای شخصی و کانالهای اطلاع رسانی از جمله ویژگیهایی هستند که برای هر پیام رسانی لازم بوده و آی گپ نیز از این موارد بی بهره نیست. نحوه ساخت گروه و کانال در این پیام رسان همانند سایر اپلیکیشنهای داخلی و خارجی از جمله تلگرام بوده و تفاوتی ندارد.

اما محدودیتهایی در بخش گروهها و کانال این برنامه وجود دارد که کمی آزاردهنده بوده و از مزیتهای این اپ میکاهد. به طور مثال شما در آی گپ صرفا میتوانید گروههای ۵ هزار نفری بسازید! همچنین اگر جزو کاربرانی هستید که چندین و چند کانال را مدیریت میکنید و در موضوعات مختلف فعالیت دارید، باید بدانید که صرفا میتوانید ۵ نام اختصاصی برای خودتان اختیار کنید!
تماس صوتی اپلیکیشن آی گپ (iGap) امن و کاملا مستقیم!
آخرین ویژگی قابل ذکر در مورد آی گپ تماس صوتی آن است که البته در سروش و گپ نیز وجود دارد ولی پیام رسان کپی شده تلگرام یعنی ایتا از آن بی بهره بوده و پیام رسان بانکی بله نیز مجهز به این سرویس پر استفاده نیست.
طبق بررسیهایی که انجام دادیم، تماس صوتی آی گپ با کیفیتتر از سایر پیام رسان های داخلی بوده و با توجه به رمزنگاریهای انجام شده و P2P بودن این تماس، کیفیت تماسها بسیار بالاست و همانند سایر پیام رسانهای داخلی با عملیات فنی پیچیده روی سرور صورت نمیگیرد.

اپلیکیشن آی گپ یا iGap
به طور قطع امنیت بالا یکی از اصلی ترین ویژگی ها و نقاط قوت یک پیام رسان محسوب میشود. از این رو پیام رسان هایی نظیر تلگرام از محبوبیت بسیاری در میان کاربران ایرانی برخوردارند. با این وجود در حال حاضر به دلیل عدم امکان استفاده از تلگرام در ایران، کاربران به دنبال برنامه های پیام رسان جایگزینی هستند که قابلیت های مشابه با تلگرام را ارائه دهد و از امنیت بالایی نیز برخوردار باشد. اپلیکیشن آی گپ (iGap) از این دسته برنامه ها به حساب میآید.
برنامه پیام رسان آی گپ (iGap) از الگوریتم های رمز نگاری قدرتمند جهت رمزگذاری اطلاعات استفاده میکند و از امنیت بالایی برخوردار است. در ادامه این مقاله قصد داریم به نقد و بررسی دقیق برنامه آی گپ (iGap) بپردازیم. به منظور دانلود این اپلیکیشن میتوانید از آیکون ضمیمه شده در انتهای مقاله استفاده کنید. چنانچه در رابطه با اپلیکیشن iGap (آی گپ) سوالی داشتید، میتوانید ضمن تماس با کارشناسان واحد پشتیبانی موبایل کمک از آن ها راهنمایی دقیق تری بخواهید. با ما همراه باشید.هرگونه سوال در رابطه با این مطلب و مشکلات نرمافزاری موبایل خود دارید، با همکاران ما در شرکت همراهرایانه تماس بگیرید
هزینه و سازگاری برنامه آی گپ (iGap)
برنامه آی گپ (iGap) با پلتفرم های اندروید، آی او اس، ویندوز و لینوکس سازگاری دارد. علاوه بر آن، پیام رسان آی گپ (iGap) شامل یک نسخه تحت وب هم میشود. بنابراین در صورت دسترسی به اینترنت میتوانید به راحتی از طریق مرورگر وارد اکانت خود شده و به تمامی اطلاعات خود دسترسی داشته باشید. از دیگر نقاط قوت برنامه آی گپ (iGap) میتوان به رایگان بودن آن اشاره کرد. برنامه مذکور به صورت کاملا رایگان منتشر شده و برای دانلود و یا استفاده از قابلیت های آن نیازی به پرداخت هزینه نخواهید داشت.
رابط و تجربه کاربری برنامه آی گپ (iGap)
برنامه iGap (آی گپ) شامل مجموع جامع و متنوعی از امکانات میشود. با این وجود از طراحی ساده و نه چندان دلچسب برخوردار است. از آنجایی که این پیام رسان توسط برنامه نویسان ایرانی طراحی و منتشر شده، از زبان فارسی پشتیبانی میکند. بنابراین کاربران ایرانی در هنگام استفاده از این برنامه هیچ گونه مشکلی نخواهند داشت و به راحتی قادر به برقراری ارتباط توسط برنامه مذکور خواهند بود.
با اجرای برنامه آی گپ (iGap) قادر به مطالعه سیاست گذاری حریم خصوصی این برنامه خواهید بود. این برنامه توضیحات کاملی در رابطه با هر یک از قابلیت ها و امنیت آنها در اختیار کاربران خود قرار داده است. حال به منظور ساخت حساب کاربری در پیام رسان آی گپ (iGap) نیاز است تا شماره تلفن خود را وارد کنید. پس از ساخت و ورود به حساب کاربری از شما خواسته میشود تا نام خود را وارد کرده و در صورت تمایل یک تصویر به پروفایل خود اضافه کنید.

زبان برنامه آی گپ (iGap) به صورت پیش فرض انگلیسی است. در صورت تمایل به تغییر زبان آن به فارسی ابتدا آیکون به شکل سه خط در گوشه بالا و سمت چپ صفحه را لمس نمایید. سپس از منوی نمایان شده گزینه Settings را انتخاب کنید. پس از آن با مراجعه به بخش Language قادر به انتخاب زبان مورد نظر خود خواهید بود. در حال حاضر اپلیکیشن آی گپ (iGap) از سه زبان انگلیسی، فارسی و عربی پشتیبانی میکند.

با لمس آیکون به شکل به علاوه در گوشه پایین و سمت چپ صفحه میتوانید به لیست مخاطبین خود دسترسی داشته باشید و نسبت به ایجاد گفتگو جدید اقدام نمایید. همچنین ساخت گروه و یا کانال نیز از طریق لمس آیکون به علاوه امکان پذیر است. برنامه پیام رسان آی گپ (iGap) امکان ایجاد گروه با حداکثر ۵۰۰۰ عوض را در اختیار شما قرار میدهد. علاوه بر آن شما میتوانید با ایجاد کانال در این برنامه، اطلاعات و اخبار مختلف را با سایر کاربران به اشتراک بگذارید.

برنامه آی گپ (iGap) قابلیت هایی نظیر ویرایش پیام را هم در اختیار کاربران خود قرار داده است. همچنین این برنامه شامل مجموعه متنوعی از اموجی ها میشود. با این وجود برنامه مذکور از قابلیت ارسال استیکر پشتیبانی نمیکند که این موضوع یکی از نقاط ضعف برنامه به حساب میآید.
برنامه آی گپ (iGap) این امکان را فراهم میآورد تا کاربران بتوانند فایل های مورد نظر خود را بدون محدودیت در حجم ارسال نمایند. فایل هایی از جمله تصاویر، ویدیو، صوت و غیره قابل ارسال هستند. علاوه بر آن شما میتوانید موقعیت مکانی و یا مخاطبان خود را نیز توسط این برنامه به اشتراک بگذارید.

با لمس آیکون به شکل سه نقطه در گوشه بالا و سمت چپ صفحه گفتگو قابلیت های ارائه شده توسط برنامه آی گپ (iGap) نمایان میشود. این برنامه قابلیت های نظیر جستجو، پاک کردن تاریخچه و بسیاری دیگر را در اختیار کاربران خود قرار میدهد. از دیگر قابلیت های ارائه شده توسط برنامه آی گپ (iGap) میتوان به امکان انتقال گفتگو دو نفره به گروه اشاره کرد.

برقراری تماس صوتی از دیگر قابلیت های کاربردی برنامه آی گپ (iGap) به حساب میآید. بدین منظور تنها کافیست تا به صفحه گفتگو مخاطب مورد نظر مراجعه کرده و آیکون تماس موجود در گوشه بالا و سمت راست صفحه را لمس کنید. بر طبق بررسی های انجام شده تماس صوتی برنامه آی گپ (iGap) از کیفیت مطلوبی برخوردار است. خوشبختانه به منظور برقراری تماس نیازی به پرداخت هزینه نخواهید داشت و این قابلیت به صورت کاملا رایگان در اختیار کاربر قرار داده شده است.
ویژگی های جانبی برنامه آی گپ (iGap)
برنامه آی گپ (iGap) شامل یک منوی کشویی میشود و شما میتوانید با مراجعه به این منو به برخی از امکانات برنامه مذکور دسترسی داشته باشید. با لمس آیکون سه خط موجود در گوشه بالا و سمت راست صفحه منوی برنامه مذکور نمایان خواهد شد. با لمس نام خود در قسمت فوقانی منو قادر به دسترسی به فضای ابری ارائه شده توسط این اپلیکیشن خواهید بود. شما میتوانید با آپلود کردن فایل های مورد نظر خود در این فضای ابری در هر زمان و مکان به آنها به راحتی دسترسی داشته باشید.

قابلیت هایی دیگری نظیر ایجاد گفتگو، گروه و کانال هم از طریق منو قابل دسترسی هستند. برنامه پیام رسان آی گپ (iGap) شامل قابلیتی تحت عنوان بگرد و کشف کن نیز میشود که توسط آن میتوانید با وارد کردن نام کاربری به جستجوی کاربران بپردازید.

با مراجعه به بخش تنظیمات میتوانید نسبت به تغییر نام و نام کاربری خود اقدام نموده و اطلاعات تکمیلی نظیر جنسیت و یا ایمیل خود را وارد کنید. همچنین شما میتوانید در این بخش بیو مورد نظر خود را تایپ کرده و به پروفایل خود اضافه نمایید. بدین ترتیب سایر کاربران با مراجعه به پروفایل شما قادر به مشاهده بیو خواهند بود.

تنظیمات مربوط به اعلانات، صداها، امنیت و حریم خصوصی در بخش تنظیمات عمومی قابل دسترسی هستند. به عنوان مثال با مراجعه به بخش امنیت و حریم خصوصی میتوانید یک رمز عبور جهت ورود به برنامه تعیین کرده و یا نسبت به فعال سازی تایید دو مرحلهای اقدام نمایید. تاریخ و زبان برنامه را هم میتوانید در این بخش تغییر دهید.

برنامه آی گپ (iGap) از قابلیت همگام سازی هم بهره میبرد. این موضع بدان معناست که شما به پیام ها و اطلاعات اکانت خود در تمامی دستگاه ها دسترسی خواهید داشت. با مراجعه به بخش جلسات فعال قادر به مشاهده دستگاه هایی که در حال حاضر اکانت شما در آنها فعال است، خواهید بود.
برنامه آی گپ (iGap) تنظیمات شخصی سازی متنوعی را هم در اختیار کاربران خود قرار میدهد. شما میتوانید اندازه پیام متنی و تصویر پس زمینه صفحه گفتگو را مطابق نظر شخصی خود تغییر دهید. همچنین تغییر رنگ پوسته، اعلانات، آیکون ها و غیره نیز در این بخش امکان پذیر است.

برنامه آی گپ (iGap) شامل قابلیتی تحت عنوان اطراف من هم میشود. با مراجعه به این بخش و فعال سازی موقعیت مکانی خود میتوانید کاربرانی که در شعاع ۵ کیلومتری شما قرار دارند و قابلیت اطراف من را فعال کردهاند، مشاهده کنید و از طریق پیام و یا تماس با آنها ارتباط برقرار نمایید. در صورت تمایل به غیر فعال سازی این قابلیت آیکون به شکل سه نقطه را لمس کرده و گزینه غیر فعال کردن قابلیت اطراف من را انتخاب کنید.

در نهایت با مراجعه به بخش تماس صوتی در منوی برنامه میتوانید به تاریخچه تماس های خود دسترسی داشته باشید و یا با لمس آیکون تماس نسبت به برقراری تماس جدید با مخاطب مورد نظر خود اقدام نمایید.
ایده و وجه تمایز برنامه آی گپ (iGap) نسبت به سایر اپلیکیشن های مشابه
در واقع اپلیکیشن آی گپ (iGap) شباهت بسیاری به تلگرام دارد و اپلیکیشن های پیام رسان مشابه بسیاری نظیر آن منتشر شدهاند. بنابراین پیام رسان آی گپ (iGap) را نمیتوان یک ایده نو دانست. با این وجود از قابلیت هایی که این برنامه را نسبت به سایر پیام رسان های مشابه متمایز میسازد میتوان به امنیت بالا و رمزگذاری اطلاعات، امکان برقراری تماس صوتی رایگان، سازگاری با پلتفرم های مختلف و ارائه نسخه تحت وب اشاره کرد.
نتیجهگیری
همانطور که مشاهده کردید در این مقاله به بررسی برنامه آی گپ (iGap) پرداختیم. اپلیکیشن آی گپ (iGap) یک پیام رسان امن و مطمئن محسوب میشود که تمامی اطلاعات آن توسط الگوریتم های قدرتمند رمزنگاری شدهاند. این اپلیکیشن به صورت کاملا رایگان عرضه شده و با پلتفرم های اندروید، آی او اس، ویندوز و لینوکس سازگاری دارد. به منظور دانلود برنامه پیام رسان (iGap) از آیکون ضمیمه شده در انتهای مقاله استفاده کنید. چنانچه در رابطه با برنامه مذکور سوالی داشتید، میتوانید از کارشناسان موبایل کمک راهنمایی بخواهید.
نقاط قوت:
- امنیت بالا و رمزگذاری اطلاعات با الگوریتم های قدرتمند
- امکان برقراری تماس صوتی
- رایگان بودن
- همگام سازی اطلاعات حساب کاربری بر روی تمامی دستگاه ها
- امکان ارسال فایل بدون محدودیت در حجم و نوع
- امکان شخصی سازی محیط برنامه
- امکان ایجاد گروه و کانال
- ارائه نسخه تحت وب
نقاط ضعف:
- رابط کاربری نه چندان دلچسب
- عدم امکان ارسال استیکر
دیدگاه شما